skip to Main Content

Thenie 39

1176126_598583536846619_2073604302_n

Mos hiq dore kurrë , Katerinë.
Ke aq shumë gjëra brenda teje dhe më fisnikja nga të gjitha është sensi i lumturisë.
Por mos e prit jetën nga një burrë. Prandaj shumë gra mashtrohen. Prite nga vetvetja.

|Albert Camus|