skip to Main Content

Thenie 42

Gruaja ndien dhe flet me instiktin e embel te zemres qe eshte i pagabueshem. Askush nuk di te thote ashtu si gruaja gjera njekohesisht te embla dhe te thella. Embelsi dhe thellesi, ja c’eshte gruaja.

|Viktor Hygo|