skip to Main Content

Çfarë është botimeshqip.com

botime-shqip-logo

Botimeshqip.com është portali më i madh për tregtimin e librave në gjuhën shqipe. Tek ne do të gjeni libra nga më të ndryshmit, të autorëve shqiptarë dhe të huaj, libra të rinj dhe të vjetër, si dhe të gjithë librat shkollorë.

Falë bashkëpunimit me të gjitha shtëpitë botuese  që  operojnë  në  Shqipëri  botimeshqip.com  furnizohet me të gjitha botimet e reja në kohën reale të daljes së tyre në treg.

Mbi 8 mijë tituj librash janë të disponueshëm në portalin tonë. Librat janë të organizuar në kategori dhe zhanre.

Botimeshqip.com operon me çmim kopertine, pa asnjë kosto shtesë. Për porosi të mëdha nga biblioteka apo shoqata aplikojmë zbritje të çmimit të kopertinës deri në -10%.

Ju mund te bleni librat ne Botimeshqip.com nga cdo vend i botes. Ju i merrni librat ne adresen qe ju percaktoni gjate procesit te blerjes. Per cdo vend ne ofrojme menyrat perkatese te mundesimit te pageses dhe te levrimit (transporti + koha e kerkuar).

Keshtu ne Shqiperi, klientet tane mund te paguajne per blerjet e kryera  ne momentin qe i marrin librat ne dore (ne e kemi quajtur pagese ne dorezim), por edhe me PayPal apo transferte bankare. Per porosite e bera brenda Tiranes klientet i marrin librat brenda 24 oreve nga momenti i porosise (perjashtim behet vetem per porosite e bera diten e shtune pasdite),  nderkohe qe per rrethet e tjera i marrin 24-48 ore nga momenti i porosise. Per te gjitha blejet e kryera nga Shqiperia kostoja e transportit mbulohet nga botimeshqip.com

Per vendet e tjera, menyrat e pageses se ofruara jane Paypal (menyra me e sigurte ne bote per blerjet online), transferte bankare si edhe procesim direkt nga karta e kreditit apo debitit nepermjet sistemit te sigurte te bankes …

Persa i perket transportit, koha e levrimit varet nga distanca e vendit dhe menyra e transportit te zgjedhur. (Tabela) Ndersa vlera e transportit varet nga pesha e porosise dhe distanca (Shembuj + Tabela link). Per cdo porosi klientet mund te informohet per vendndodhjen nepermjet sistemit elektronik te gjurmimit te postes. Kliko ketu per me teper…

Nderkohe qe botimeshqip.com gjithnje tregon kujdes per klientet e saj. Kjo behet nepermjet nje sistemi modern komunikimi: me email dhe telefon, duke filluar qe me urimin e mireseardhjes dhe udhezimet e para se si te veprohet e deri ne sqarimin e cdo paqartesie qe ata mund te ndeshin. Kliko ketu per me teper…

Per me teper detaje per cdonjerin nga zerat shikoni: