skip to Main Content

Fragment nga “Letra e një të panjohure”

10390168_723214874383484_6262997814483971153_n

“Ai dridhej i tëri e më shikonte i frikësuar, vetëm në një sekondë më kishte kuptuar. Kurse ti, gjithë jetën tënde s’më kishe kuptuar asnjëherë. Të gjithë njerëzit, të gjithë, më kanë dashuruar, më janë sjellë shumë mirë, më kanë adhuruar, vetëm ti më ke harruar, ti dhe vetëm ti s’më ke njohur kurrë.”