skip to Main Content

“Një emër në katër rrugë”

10390198_726034860768152_5519814418382744546_n

Thonë se emri lot një farë roli në karakterin dhe ndërgjegjen e njeriut, po këto unë nuk i besoj. Se ka njerëz me emër të mirë dhe vetë janë të ligj. Ashtu dhe ne të katër Gjikët, me të vërtetë një emër kemi, nga një fshat jemi, po ai diell na ka ngrohur, sytë tanë po atë det kanë parë dhe mushkëritë tona po atë erë kanë marrë, por secili nga ne mori rrugë të ndryshme dhe me rrugë të ndryshme fituam kafshatën e gojës…