skip to Main Content

Rubrika: Një javë, një autorMark Twain

10527749_745427505495554_4414307260607901379_n
Rubrika: Një javë, një autorMark Twain
(e kombinuar me nje foto me diciture shume te bukur te Carli Caplin)Jeta është e shkurtër…
Thyeji rregullat.
Fal shpejt.
Puth ngadalë.
Qesh shumë.
Dhe mos u pendo kurrë për asgjë që të bën të buzëqeshësh.