skip to Main Content

Thenie 116

10301048_747458545292450_398683007333084702_n

Bibla është një ilaç. Përmbajtja mbetet e njëjtë, por praktikat mjekësore ndryshojnë.

******
Shko në Parajsë për klimë, shko në Ferr për shoqëri.

*****
Feja u krijua kur mashtruesi i parë takoi budallain e parë.

******
Nuk do të doja të angazhoja veten në lidhje me Parajsën dhe Ferrin – shikoni, unë kam miq në të dyja vendet.