skip to Main Content

Rubrika: Një javë, një autor

10505558_739464599425178_2591374259803681996_n

Oscar Wilde

Cili është ndryshimi midis një skandali dhe një thashethemi? Thashethemi është i këndshëm! Historia është veç thashethem. Por skandali është një thashethem që bëhet i mërzitshëm nga moralizimi. Një burrë që moralizon është zakonisht hipokrit, ndërsa një grua që moralizon është e shpëlarë.