skip to Main Content

Thenie 56

10526150_746688672036104_2216938923071966122_n

“Pas gjithë këtyre viteve, e kuptova se isha gabuar mbi Evën; është më mirë të jetosh jashtë kopshtit me të, sesa brenda pa të” – “Ditari i Adamit dhe Evës”

Mark Twain