skip to Main Content

Thenie 119

10313006_740935012611470_4800318897884062161_n

Njeriu duhet të jetë gjithnjë i dashuruar. Kjo është arsye e fortë për të mos u martuar.

Unë kam shije të thjeshta. Kënaqem gjithnjë me më të mirën.

E vërteta rrallë është e pastër dhe kurrë e thjeshtë.

Sa herë dikush bie dakord me mua, e kuptoj se e kam gabim.

Oscar Wilde