skip to Main Content

“Bashkë me erën”

1908392_758867310818240_713088164390639417_n

 

“Jo, nuk do të të puth, edhe pse dëshpërimisht ti ke nevojë për puthje. Ky është problemi yt: duhet të puthesh, shpesh dhe nga dikush që di vërtet të puthë…”