skip to Main Content

Fragment nga “Femrat”

“Marrëdhëniet njerëzore nuk funksionuan ndonjëherë. Vetëm dy javët e para kishin ndopak entuziazëm, më pas pjesëmarrësit humbnin interesin. Hiqeshin maskat dhe shfaqeshin fytyrat e vërteta: budallenj, të vonuar, perversë, sadistë, vrasës… Shoqëria moderne kishte krijuar llojin e vet, që luftonte mes vete. Një përballje deri në vdekje… në një pellg të qelbët…”.