skip to Main Content

Thenie 60

“Dallimi mes demokracisë dhe diktaturës është se në demokraci voton njëherë dhe merr urdhra më vonë, ndërsa në diktaturë nuk ka nevojë të humbësh kohë fare duke votuar”
Charles Bukowski