skip to Main Content

Thenie 65

10592846_766059210099050_3161556285089987775_n

“Asgjë nuk i afron njerëzit aq shpejt (ndonëse shpesh është një afrim i rremë) sa një bashkëbisedim i trishtë e melankolik. Kjo atmosferë bashkëfajësie e paqme, që vë në gjumë çdo lloj frike apo frenimi dhe që kuptohet si nga shpirtrat e hollë, ashtu edhe nga vulgarët, përfaqëson mënyrën më të lehtë për t’u afruar, por megjithatë shumë të rrallë. Në të vërtetë duhet lënë mënjanë “përpunimi mendor” që i bëjmë vetes, gjestet dhe mimikat e sajuara dhe të sillemi thjesht.”

Milan Kundera