skip to Main Content

“Mbi parajsën dhe tokën” titullohet libri i Jorge Mario Bergoglio – Papa

 

Françesku – ku ndan mendimet e tij mbi fenë, arsyen dhe sfidat me të cilat përballet bota e shekullit të 21-të.
Të dielën, Papa Françesku do të mbajë një meshë në sheshin “Nënë Tereza”, një ngjarje e shënuar pa dyshim jo vetëm për besimtarët katolikë, por për të gjithë shqiptarët, një ndër vlerat më të mira të të cilëve është harmonia fetare.

Në respekt të kësaj ngjarjeje, në vijim do të ndajmë me ju disa copëza të fuqishme fjalimesh të Atit të Shenjtë, shprehje jo vetëm dhe ekskluzivisht mbi fenë, por mbi të gjitha për njerëzimin.