skip to Main Content

Thenie 70

“Sikur të isha djalë, do t’i tregojsha botës mbarë se dora që përkund djepin është dora që përkund fatin e njerëzisë, por mjerisht jam vajzë dhe si e tille s’mundem me e nxjerrë zanin…” – Haki Stërmilli