skip to Main Content

Thenie 4700

thenie

Kur jemi të dashuruar, fillohet gjithnjë duke gënjyer veten dhe përfundohet gjithnjë duke gënjyer të tjerët. Kjo është ajo që bota quan “histori dashurie“.

Oscar Wilde