skip to Main Content

Thenie 4706

 

karrieraKëshilla më e mirë që mund t’u japësh të rinjve për karrierën është : Zbuloni çfarë ju pëlqen të bëni më shumë dhe pastaj gjeni dikë t’ju paguajë për këtë.

Oscar Wilde