skip to Main Content

Burgosur

iburgosur

 

Qerpikëve të lirisë zgjatet dorë e lotit,
u tregon zogjve prangën, por ata s’kanë sqep,
në qeli të syrit i fundit vdes dielli,
një shall resh fshin shirat dhe frymën më merr…

© Artan Gjyzel Hasani