skip to Main Content

Libraria “Trego një histori”

kuriozitet1

Libraria “Trego një histori” – Portugali. Koncepti është shumë i thjeshtë dhe tejet efektiv: një librari në makinë. Projekti ka si synim të promovojë letërsinë portugeze. Ekipi udhëton nëpër gjithë vendin dhe shet, përveç librave edhe kartolina, duke inkurajuar njerëzit të shkruajnë në to histori për miqtë e tyre, duke nisur kështu një reagim zinxhir.