skip to Main Content

“Barter books”

kuriozitete3

“Barter books” – Angli. Në këtë ndërtesë u vu posteri emblemë i Luftës së Dytë Botërore “Keep calm and carry on” (ruani qetësinë dhe vazhdoni përpara). E veçanta e kësaj librarie është vendosja e copëzave të poezive të ndryshme nëpër rafte. Është ëndrra e çdo të dashuruari pas librave.