skip to Main Content

Nga Lahuta e Malcis Gjergj Fishta

Platini
(Ne foto Platini i shtangur nga gjetja e shqiptareve krenare! Ne nje ndeshje ku shqiptareve u ishte ndaluar te deklaroheshin shqiptare, duje u hequr flamur, himnin dhe duke u shpallur zhdukjen me genocid me suportin e plote te UEFA-s. Si nje makth i vertete per te dhe te gjithe sojin e tij, i zbret nga qielli me madheshtor se kurre, i paprekshem, krenar dhe i lire si shpirti i shqiptareve, flamuri shqiptar me dy burrat qe e simbolizojne me mire se kushdo tjeter.)pjese nga TE KISHA E SHNJONITUh! Europe, ti kurva e motit,
Qi i rae mohit besës e Zotit,
Po a ky â shêji i gjytetnís:
Me dá token e Shqypnís
Per me mbajtë klysht e Rusís?
Po ti a kshtû sod na i perligje
Njata burra qi m’ kto brigje
Per tý vehten bâne flije
Kur ti heshtshe prej ligshtije?

P.S. Midis shqiponjave te Shqiperise ka edhe sorra te cilat per fat te keq na bejne eliten! Emrat e tyre te ndyre nuk ka nevoje ti permendim sepse plehrave nuk duhet t’ja u rrisim vleren!