skip to Main Content

Thenie 4799

vajza e zhdukur

“Nëna ime na thoshte gjithmonë: Nëse jeni gati për të bërë diçka dhe doni të dini nëse është ide e keqe, imagjinojeni të printuar në faqet e një gazete, ku mund të lexohet nga e gjithë bota”.
“Vajza e zhdukur”