skip to Main Content

Thenie 4819

gadalina

“Kur të ndjesh mall për shtëpinë, shiko lart. Hëna është njëlloj kudo që të shkosh”.

“Gardalina”- Donna Tartt”

“Kjo është eksperienca ime: qëndro larg atyre që do më shumë, sepse janë ata që do të të vrasin. Çfarë të duhet për të qenë i lumtur është një grua që bën jetën e saj dhe të lejon të bësh jetën tënde”.
“Gardalina”- Donna Tartt

“Mund ta shikosh një pikturë një javë të tërë dhe mos të të bjerë më ndër mend për të. Por mund ta shikosh një pikturë për një sekondë dhe ta kujtosh gjithë jetën”.
“Gardalina”- Donna Tartt