skip to Main Content

“Libri i ditës” – “Natë e ditë” nga Virginia Woolf.

nate-e-dite

“Libri i ditës” – “Natë e ditë” nga Virginia Woolf.

Një libër që flet për dallimet midis burrave dhe grave. Një libër për mënyrën se si shpesh jemi të detyruar të sillemi në një mënyrë krejt të kundërt me atë çfarë dëshirojmë vërtet, vetëm për të kënaqur të tjerët.
http://www.botimeshqip.com/romance/193057-nate-e-dite.html

“Të shoh gjithkund: në yje, në lumë… për mua ti je çdo gjë që ekziston, je gjithçka…”
“Natë e ditë” nga Virginia Woolf

Një grua që i do gjërat sipas mënyrës së vet nuk do ta këshilloja kurrë të martohej.
“Natë e ditë” nga Virginia Woolf

Çfarë është më fisnike se të jesh një grua tek e cila të gjithë mbështeten në momente dëshpërimi!

“Natë e ditë” nga Virginia Woolf