skip to Main Content

“Vajzat e ballkonit” nga Edmond Tupja.

Historia e dy vajzave shqiptare, në përpjekje për të gjetur veten përmes tundimeve të shumta për të qenë diçka tjetër. Dy vajza me jetë paralele: nxënëse shembullore dhe fëmijë problematik; studente e urtë dhe kurtizane e re; artiste e lirë dhe shpirt i djallëzuar. Cila
nga këto dy vajza është vetvetja?
http://www.botimeshqip.com/roman/193012-vajzat-e-ballkonit.html

“Vajzat e ballkonit”, një libër mes erotizmit dhe psikologjisë.
“Është roman erotik pa diskutim, është roman psikologjik, për të zbërthyer një dukuri që është e pranishme te të gjithë ne. Pra ne nuk jemi të gjithë vetvetja, diku dyzohemi”, – Edmond Tupja.