skip to Main Content

Panairi i librit 2014

panairi2014

Nisi dje në Tiranë, panairi i përvitshëm i librit, me dhjetëra shtëpi botuese që kanë ngritur stendat në Pallatin e Kongreseve. Për fat të mirë, panairi i librit vazhdon të ngjallë interes dhe që dje kishte dyndje njerëzish në panair.
Përveç njohjes me një numër të konsiderueshëm titujsh të rinj, gjatë ditës së djeshme, të gjithë lexuesit që morën librin “Dëshmitar në kohë historike” të akademikut Rexhep Qose, patën mundësinë ta blinin me një dedikim nga autori.
http://www.botimeshqip.com/biografi-monografi-kujtime/192684-deshmitar-ne-kohe-historike-1966-1974.htm