skip to Main Content

“Trilogjia e mjegulles”

triologjia

Një shtëpi misterioze në bregdetin atlantik të Spanjës dhe tre të rinj që zbulojnë sekretet e lashta që ai ruan, të lidhura me pakte të nënshkruara me një personazh djallëzor e misterioz, Princin e Mjegullës, që del nga hijet e natës për t’u zhdukur në agim.
“Trilogjia e mjegulles”