skip to Main Content

Librat luajnë një rol vendimtar në mbështetje të diversitetit kulturor

Libra

”Librat luajnë një rol vendimtar në mbështetje të diversitetit kulturor, një prej avantazheve më të mëdha të Evropës, si dhe riforcojnë ndjenjën e qytetarisë evropiane”, – thanë sot në Paris ministrat e Kulturës të Francës, Gjermanisë, Polonisë dhe Italisë, të cilët i kërkuan Komisionit Evropian uljen e TVSH-së për librat, përfshirë ata elektronikë.