skip to Main Content

Thenie 20

293890_468343656537275_775692374_n

Librat e sinqerte e bejne edhe lexuesin te sinqerte, sepse arrijne te shkrijne urrejtjen dhe inatet qe ai zakonisht perpiqet t’i fshehe me shume kujdes dhe te mos i nxjerre ne pah. Nese perpara njerezve duhet te tregohemi gjithmone te permbajtur, para nje libri e kemi te lehte ta leshojme veten natyrshem.

Friedrich Nietzsche