skip to Main Content

Thenie 25

380167_486684861369821_725151832_n

Ti përkasësh dikujt, do të thotë të hysh me idenë tënde në idenë e tij ose asaj dhe të lëshosh një pshehrëtimë lumturie.

  Alda Merini.