skip to Main Content

Zbathur

zathur

Vetëm zbathur
Shëtitet nëpër buzët tua.

Këmbët m’u mbushën
Me petale të kuqe puthjesh
Që më bien gjatë ecjes.

Dhe kështu u krijuan yjet
Në qiellin tonë prej toke.

Visar Zhiti