skip to Main Content

Thenie 3

Kam parë njerëz që largoheshin nga unë pa asnjë arsye dhe persona që qëndruan edhe pse ua dhashë të gjitha arsyet për të ikur.
Charles Bukowskimissyousadleavingcomebackcouplegoodbye-ad2512450c0bc889adf515e621aef1dd_h