skip to Main Content

Jeta që kam

Jeta që kam

Është gjithçka kam11168473_879846852053618_7337584031586634713_n
Dhe jeta që kam
Është e jotja.

Dashuria që ndiej
për jetën që kam
është e jotja, e jotja, e jotja…

Një sy gjumë të marr,
Pak pushim të bëj
Vdekja veç një pauzë do jetë.
Paqja e viteve të mia
Ndër barin e gjelbër të gjatë,
Do jetë e jotja, e jotja, e jotja…

Leo Mark