skip to Main Content

Mes jetës dhe vdekjes – Ermira Bicaj

f4

Mes fjalës dhe heshtjes

Unë zgjedh të flas,

Të shfryhem, të bërtas,

Të ndiej çjerrjen në brendësi.

 

Mes dashurisë dhe urrejtjes

Unë zgjedh dashurinë,

Me dashurinë dhe për dashurinë

Se u krijova me dashuri.

 

Mes të mirës dhe të keqes

Unë zgjedh të bëj mirë,

Jo nga nevoja, por me dëshirë,

Se s’më detyron asnjeri.

 

Mes jetës dhe vdekjes

Unë zgjedh të jetoj,

Lirisht të jetoj,

Zgjedh të mbetem në përjetësi.

Ermira Bicaj