skip to Main Content

Vjersha – Eminescu

Një perlë e vërtetë, me vlera letrare dhe historike. Botim i vitit 1939, me vjersha nga poeti i famshëm rumun Mihail Eminsecu, shqipëruar nga i madhi Dhimitri Pasko (Mitrush Kuteli).
Sot, mund ta shfletoni të gjithin online duke klikuar mbi linkun mëposhtë.