skip to Main Content

Burra qe urrejne gratë

burra qe urrejne

Një gazetar investigativ dhe një grua e çuditshme dhe gjeni kompjuterësh hetojnë historinë e familjes Vagner, e mbushur me urrejtje dhe ngjarje të kobshme. Bestseller ndërkombëtar, “Burra që urrejnë gratë” është thjesht mahnitës.
http://www.botimeshqip.com/…/1052-burra-qe-urrejne-grate-50…