skip to Main Content

“Djalli” kthehet sërish

hakmarrja

Në pjesën e dytë të bestsellerit “Djalli vishet me Prada”, ngjarjet janë vendosur një dekadë më vonë, kur Endi dhe Emilia kanë hapur një revistë të tyren që po e menaxhojnë me sukses.. Endi shkruan dhe kujdeset për brendinë. Emilia merret me festat dhe reklamimin si një gjë që di ta bëjë fort mirë. Ndërkohë Endi ka takuar dashurinë e jetës së saj, Maks Harrisonin, pasardhës i një familjeje të njohur në botën e medies: me besim në vete, i suksesshëm dhe tejet i pashëm. Dasma e tyre mbulon të gjitha faqet e medieve sociale, ndërsa miqtë dhe familja bashkohen për të festuar me çiftin e shkëlqyer. 

Me një karrierë të suksesshme, një burrë të mirë dhe mbi të gjitha e dashuruar, Endi është në kulmin e lumturisë… derisa shfaqet ajo.
Një libër i këndshëm, plot situata, ideal për stinën e verës.
http://www.botimeshqip.com/…/193402-hakmarrja-vishet-me-pra…