skip to Main Content

E GJORA VAJZЁ E PASUR

e gjora vajze e pasur

Niki është vajza e një miliarderi, e cila kërkon dashuri dhe vëmendje nga i ati; Tori, e mbytur nga pesha e kujtimeve, është në kërkim të vetvetes; Kerin është e varfër, me një familje të çoroditur, por me një inteligjencë dhe vullnet të përkryer. Tri mike te ngushta..dhe nje grua misterioze,mizore e vendosur t’i shkatërrojë.
Me romanin “E gjora vajzë e pasur”, Lesley Lokko ka sjellë një histori plot ndjenja dhe pasione, duke ndërthurur fatet e protagonistëve të saj mes Londrës, Parisit, Nju ­Jorkut dhe Zimbabvesë. Dashuri, urrejtje, ambicie dhe tradhti ­ janë
elementet kyçe të këtij romani plot të papritura, që të rrëmbejnë dhe të emocionojnë.
http://www.botimeshqip.com/…/193432-e-gjora-vajze-e-pasur-5…