skip to Main Content

Poezi

poezi

Kërce sikur nuk po të sheh askush,
Dashuro sikur nuk do të lëndohesh kurrë,
Këndo sikur nuk po të dëgjon kush
Dhe jeto sikur parajsa të ketë zbritur në tokë.