skip to Main Content

Thenie 303

Njerëzit e rëndomtë dinë pak se sa kohë dhe ç’përpjekje i duhen njeriut për të mësuar leximin. Kam tetëdhjetë vjet që lexoj dhe ende nuk e kam mësuar. (Gëte)