skip to Main Content

Thenie 311

Ne lexojmë libra për të kuptuar se kush jemi, për të kuptuar se çfarë njerëzit e tjerë, realë ose imagjinarë, mendojnë dhe ndiejnë… është një guidë esenciale e të kuptuarit se çfarë do të bëhemi. (Ursula K. Le Guin)