skip to Main Content

Gjermani, docentët në favor të “Mein Kampf”-it të Adolf Hitlerit

Screen Shot 2015-12-20 at 10.23.10

Shoqata e mësuesve gjermanë është shprehur në favor të përdorimit të librit të Adolf Hitlerit, “Mein Kampf” në leksionet shkollore për shkollat e larta.

Objektivi: të ruhet brezat e rinj të gjermanëve nga virusi i ekstremizmit politik. Bëhet fjalë për botimin kritik, të pasuruar me më shumë se 3500 shënime që fusin në kontekst manifestin e Fyhrerit, që pritet të dalë në janar pas skadimit të të drejtave të autorit (70 vjet nga vdekja e Hitlerit) dhe që deri sot i mbante Landi i Bavarisë./Bota.al

Leave a Reply