skip to Main Content

Albert Kamy

10256330_1007052605999708_4832247113514384853_n

“Mos ec përpara meje,
Mund mos të të ndjek;
Mos ec prapa meje, mund mos të të prij.
Ec përkrah meje dhe bëhu miku im përgjithnjë”.
― Albert Kamy