skip to Main Content

Ismail Kadare vlerësohet me dekoratën më të lartë në Francë

Ismail Kadare vlerësohet me dekoratën më të lartë në Francë

Viti 2016 nis me një lajm të mirë në fushën e letrave: Ismail Kadare është vlerësuar me dekoratën më të lartë në Francë, “Komandant i Legjionit të Nderit”.
Urdhri është krijuar nga Napoleon Bonaparti në vitin 1802 dhe njihet si nderimi më i lartë kombëtar në Francë.

6027_994664653905170_6016170459074838239_n