skip to Main Content

Jeta që kam

12512292_1000525119985790_2586557589785203205_n

Jeta që kam

Jeta që kam
Është gjithçka kam
Dhe jeta që kam
Është e jotja.

Dashuria që ndiej
për jetën që kam
është e jotja, e jotja, e jotja…

Një sy gjumë të marr,
Pak pushim të bëj
Vdekja veç një pauzë do jetë.
Paqja e viteve të mia
Ndër barin e gjelbër të gjatë,
Do jetë e jotja, e jotja, e jotja…

Leo Mark