skip to Main Content

Ndjenjë e heshtur – Klea Lacka

Je shumë larg nga unë,
Aq shumë më mungon ,
Por në zemër,dhe në shpirt,
Ty të kam gjithmonë .

Një ditë larg teje ,
Eshtë sa një shekull,
Zemra ime shpirt
Më bëhet e hekurt.

Të gjitha këto gjëra
më duhet t’i kontrolloj,
Që një ditë të bekuar
Ty të të përqafoj.

Klea Lacka