skip to Main Content

Octavian Paler

12508712_1003323389705963_9108070429987118132_n

Ju që ktheheni në shtëpi
Dhe pasi hyni thoni
“Mirëmbrëma!”
Nuk e dini
Ç’do të thotë
Të hysh në shtëpi,
Duke heshtur.

Octavian Paler
Perktheu Eda Merepeza