skip to Main Content

Shekulli XXIX: Zhyl Vern

Shekulli XXIX, Si do ta kalojë ditën një gazetar amerikan në vitin 2889: Zhyl Vern

BOTIM I VITIT 1959!

Një tregim fantastiko shkencor i shkrimtarit të famshëm shkruar në vitin 1889.
Pavarësisht se është shkruar rreth 130 vjet më parë në këtë libër duket sikur autori ka parashikuar me saktësi të gjitha zhvillimet teknologjike që ne kemi në ditët e sotme. Por parashikimin më të mirë e ka bërë për pushtetin absolut që do të fitonin gazetat dhe mediat në përgjithësi, gjë që ai e paraqet nëpërmjet një satire therrëse.

Ju urojmë një lexim të këndshëm.