skip to Main Content

Sikur s’jetoj ne vendin tim

12509275_1003227393048896_6209891695077919532_n

Sikur s’jetoj ne vendin tim

Më ndodh sikur s’jetoj në vendin tim,
Po në nje vend të huaj dhe të largët,
Në një qytet me buba dhe me minj,
Mes mureve te rrjepur dhe të lagët.
————————————————
I huaj jam në vendin tim mjerisht.
Dhe kur rreth meje ka me dhjetra njerëz.
Kjo me lëndon dhe shpirtin ma gervish
Më bën të qaj si nxënës prapa derës.

Dritëro Agolli